Fizetési feltételek

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Vásárló a www.antennacentrum.hu weboldalon megrendelt termék(ek) után a „Fizetés majd Megerősítés” menüpontra kattintással tudja megfizetni a vételárat és a felmerülő szállítási költséget. A termék(ek) kiválasztását követően a kosárban a fizetendő teljes összeg kerül feltüntetésre, beleértve az általános forgalmi adót és a kiszállítás költségét is.

Ha a Vásárlótól azonos napon, de eltérő időpontokban több megrendelés is érkezik, ezek a szállítás díj szempontjából külön kerülnek figyelembevételre.

A megrendelési folyamat közben a Vásárló banki előre utalással történő vagy utánvétes fizetési módok közül választhat az alábbiak szerint:

Fizetés banki előre utalással:

A webáruházból úgy is lehetősége van rendelni, hogy a termék vételárát és a szállítási költséget a termék kiszállítása előtt banki átutalással fizeti meg a Szolgáltató részére.

Fizetési utánvétellel:
A webáruházból úgy is lehetősége van rendelni, hogy a termék vételárát és a szállítási költséget a termék kiszállításakor fizeti meg a Szolgáltató részére.

Ebben az esetben az utánvétes fizetési módot szükséges választania.

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén:

Webáruházunkban lehetősége van úgy is rendelni, hogy nem kéri a megrendelt termék kiszállítását, ebben az esetben a termék árát vagy átvátelkor az üzletben tudja kifizetni készpénzben vagy bankkártyával, vagy válaszhatja a banki előre utalásos fizetési módót is.